Konu Türk” Olunca İnsan Haklarını Umursayan Yok

Konu  Türk” Olunca İnsan Haklarını Umursayan Yok

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, konu Türkler olunca insan hakları savunucularının sustuğunu belirterek, Türk Yurtlarında, Türklere karşı yapılanları görmezden gelmek en büyük insan hakları ihlalidir” dedi.

İNSANI İNSAN GİBİ YAŞATMAK TEMEL HAKTIR

İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir açıklama yapan MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer İnsan haklarına saygı göstermenin, insanı insan gibi yaşatmak arzusunun en temel hak olduğunu belirterek, “Ülkemizde ve dünyada bu hakkın ihlal edilmemesi, belirli bir coğrafya, etnik köken, inanç ve sınıf farkı gözetmeksizin insan hak ve hukukunu tüm insanlarımız için ilerletme yönünde çaba gösterilmesi zaruridir” dedi.

ULUSLARARASI VİCDAN OLANLARA HÂLÂ SESSİZ

Dağlık Karabağ’daki Ermeni işgalinin devam etmesine uluslararası vicdanın hâlâ sessiz kalmasının, Doğu Türkistan’daki kardeşlerimizin çektiği zorlukların, Gazze’de çocukların tepesinde patlayan bombaların; Ahıska, Kerkük, Tebriz, Kazan, Batı Trakya ve daha nice Türk yurdunda devam eden baskıların, komşularımızda yaşanan insanlık dramlarının ve Afrika kıtasındaki açlığın görmezden gelindiğini beyan eden MHP Kırıkkale İl Başkanı S. Ahmet Göçer, “Türk Yurtlarında, Türklere karşı yapılanları görmezden gelmek en büyük insan hakları ihlalidir” diye konuştu.

TÜRKİYE’DEKİ DURUM PARLAK DEĞİL

İnsan hakları açısından bakıldığında, Türkiye’deki durumun da parlak olmadığını kaydeden Göçer, “Ülkemizde hâlâ sömürülen, yeterli bakım ve dikkat sağlanmayan çocuklar, şiddet gören kadınlar, baskı gören memurlar sorunu çözülememiştir. Herkesin dinlenme endişesiyle yaşadığı, ifade özgürlüğünün sıfırın da altına indirildiği bir ülke, birçoğumuzda endişe uyandırmaktadır. Herkese ait hakların yerini belli kesimlerin çıkarının alması sorunun kaynağını teşkil etmektedir” dedi.

KUL HAKKI YİYENLERİN KARŞISINDAYIZ

Göçer sözlerine şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi vatanımızı, insan hakları diyerek, insan canına kıyanlara ve insan hakları kisvesi altında insanlarımızın özgürlüğünü kısıtlayanlara teslim etmeyecektir. İnsan hakları demek kul hakkı demektir. Kul hakkını çiğneyenlerin, yiyenlerin dün de karşısındaydık bugün de karşısındayız ve her zaman karşısında olacağız. Görevini yapan polise ceza vermek, hırsızı değil de hırsızı yakalayan polisi hapse atmak en büyük kul hakkı örneğidir. Vatandaş yiyecek ekmek bulamazken ihtişamlı saraylarda, altın yaldızlı bardaklarda ziyafetler vermek en büyük kul hakkıdır. Gecesini gündüzüne katıp resmi tatil, bayram tatili, yaz tatili demeden okullarının menfaatleri için ter dökmüş okul müdürlerini, sırf sarı sendikalı değildir, benden değildir diyerek görevden almak en büyük kul hakkıdır. Vatanın bütünlüğüne göz koyan, askerimizi, polisimizi, öğretmenlerimizi, vatandaşlarımızı öldüren, şehit eden, bölücülerle masaya oturmak, gizli gizli pazarlıklar yapmak kansızlığın, haksızlığın en büyüğüdür. Hele hele 35 binden fazla insanın canına kıyan eşkıya başı Apo denen iti dışarı çıkarmak için planlar yapmak, insanlık suçudur, insan haklarına aykırıdır. Bunu düşünenler de şefsizdir, alçaktır.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız